Macau massa plus, VIP kamungkinan kanggo urip maneh: Goldstein
toto

Macau massa plus, VIP kamungkinan kanggo urip maneh: Goldstein

bisnis VIP tetep penting kanggo pasar casino Macau sakabèhé: senadyan alus katon ing waktu pisanan 2019, babagan kamungkinan kanggo bali menyang Result SDY wutah ing mangsa, ngandika eksekutif senior ing Las Vegas Sands Corp.

“Kita pracaya pasar rolling [VIP] bakal urip maneh, wis ing sasi lan bakal ing mangsa,”Ngandika Robert Goldstein (digambar), presiden lan pangareping pejabat operasi Las Vegas Sands, perusahaan induk saka operator game Macau Sands. China Ltd Pak Goldstein Nanging ora nyedhiyani timeline potensial kanggo mbalek VIP play ing pasar Macau.

Dheweke ngomong dina Rebo sajrone telpon konferensi karo analis sawise diluncurake asil kuartal pertama perusahaan. Pak Goldstein minangka direktur non-eksekutif saka unit Macau.

Las Vegas Sands kacarita sadurungé ing pa net MediaWiki pa US $ 582 mayuta-yuta kanggo telung sasi kanggo 31. mars, 60-persen nyuda dibandhingake meh US $ 1,46 milyar kacathet ing periode padha taun pungkasan. Perusahaan ngandika revenue net ageng kanggo US $ 3,65 milyar ing telung sasi pisanan taun iki, didhukung dening wutah revenue ing portofolio Macau utamané ing babagan pasar massa.

“Kita duwe waktu sing luar biasa, utamane ing Macau,” ujare Pak Goldstein. “Pertumbuhan massa dasar lan massa premium … jumlahe mung luar biasa.”

data resmi nuduhake yen sakabèhé Macau casino revenue game reged (GGR) 0,5 persen luwih murah ing waktu pisanan taun saka ing tataran padha taun pungkasan, nyeret dening Kurangé populasi ing babagan VIP.

revenue VIP pasar-sudhut 13,4 persen taun-on-taun ing waktu pisanan, diimbangi dening 16,1 persen wutah direkam kanggo GGR ing babagan massa, nuduhake data ditanggepi ana dening pengatur game kutha kang.

revenue Massa-pasar minangka proporsi kabeh casino GGR ing telung sasi pisanan 2019 ngadeg ing 51,14 persen, njupuk timbal ing pasar Macau kanggo pisanan.

Pak Goldstein ujar: “Kuartal iki menehi tandha kemampuan kanggo nindakake kanthi apik ing massa lan premium.”

Dheweke nyebutake kasus Parisian Macao, ing ngendi perusahaan bubar rampung konversi 600 kamar dadi 300 suites: “Iku dadi ide sing apik banget,” ujare Pak Goldstein.

Dheweke nambahake: “Paris [Macao] ngirim kuartal sing luar biasa sing didorong dening pertumbuhan gedhe ing bisnis massa premium, lan aku mikir bakal terus.”

Rencana Singapura

Nanging, Pak Goldstein njlèntrèhaké wektu nglaporake minangka “kuartal sing tantangan” ing Macau. “Komps saka 2018 kuwat, larangan udud wiwit kuartal iki, keprihatinan makro China ana, lan VIP wis lemes, nanging ing latar mburi iki, kita ngirim kuartal paling apik wiwit 2014,” ujare.

Nganti pungkasan 2018, kamar VIP mung panggonan ing kasino Macau sing isih ngidini udud ing meja game. aturan anyar ing udud ing panggonan umum ing Macau wiwit 1. Januari 2018, sanajan wektu sih-rahmat siji-taun kanggo industri casino diijini kamar VIP udud ing sisih meja kanggo terus kanggo luwih 12 sasi. Sawetara analis investasi wis kasebut sadurunge sing aplikasi lengkap – karo efek saka 1. Januari – aturan udud anyar ana kamungkinan headwind kanggo bisnis game.

Eksekutif nyatakake yen muter junket-mimpin isih penting kanggo pasar Macau, nambah sing samesthine babagan VIP bali kanggo wutah ing mangsa.

“We are disiapake kanggo maringi leladen sing [VIP] bagean uga, karo hubungan kita karo junkets, kualitas kamar luwih apik lan Suites,”Katerangan presiden Las Vegas Sands.

Dheweke nambahake: “Kita bakal nandur modal akeh yen pengin entuk bagean sing adil, amarga kita nganggep minangka bagean penting sing kudu ditindakake, kita mikir produk kita digawe kanggo iki lan kita mikir kamar VIP anyar lan Keluaran SGP hubungan sing luwih apik. bakal nambah kemampuan kita kanggo entuk luwih akeh bagean kasebut nalika bali.

Eksekutif kasebut uga menehi komentar babagan rencana ekspansi perusahaan ing Singapura. Klompok kasebut nindakake investasi kira-kira US $ 3,3 milyar lan bakal mbangun menara anyar minangka bagean saka rencana ekspansi kompleks Marina Bay Sands.

“Kanthi ekspansi iki [ing Singapura], kita ngarahake segmen [massa premium]. Kita mbangun kira-kira 1,000 suite … Kita mbangun arena paling gedhe lan kerja sama karo wong hiburan sing paling pinter ing donya kanggo mesthekake yen Pengeluaran SDY Marina Bay Sands bakal dadi pusat hiburan,” ujare Pak Goldstein.

Dheweke nambahake: “Pasar massal premium ing Singapura wis ana, kudu dieksploitasi, kudu diwenehi produk sing pas.”

Ketua lan eksekutif Las Vegas Sands Sheldon Adelson, sing wis nampa perawatan kanggo wangun kanker ing sasi anyar, maneh absen saka telpon konferensi perusahaan.

“Sheldon isih nampa perawatan medis, mula dheweke ora bakal melu telpon iki, nanging kita ngarep-arep bisa pulih maneh,” ujare Pak Goldstein ing wiwitan telpon.

Las Vegas Sands uga pitching kanggo Jepang casino lisènsi, lan Pak Goldstein dikonfirmasi ing telpon sing grup punika eyeing kesempatan ing Osaka.

Dheweke nambahake: “Aku mikir sampeyan bakal bisa nindakake kanthi cara sing padha ing Macao utawa Singapura… Kita lagi ndeleng investasi pirang-pirang dekade sing nandur modal milyaran dolar… kita setya ing Osaka.”