GGR massa Macau njupuk timbal ing 1Q19, VIP mudhun 13pct
toto

GGR massa Macau njupuk timbal ing 1Q19, VIP mudhun 13pct

VIP baccarat ana seret ing Macau kang casino reged game revenue (GGR) kinerja ing telung sasi pisanan 2019, Mudhun 13,4 persen saka periode taun lagutogel sadurunge. Tingkat penurunan VIP diimbangi dening wutah 16,1 persen sing dicathet kanggo GGR ing segmen massa – kalebu revenue mesin slot – nuduhake data sing diterbitake dina Selasa dening regulator kutha, Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming, sawijining badan sing uga dikenal minangka DICJ .

data Biro Gaming nuduhake yen Klompok pisanan VIP GGR ana MOP37,21 milyar (US $ 4,61 milyar), dibandhingake meh MOP43,0 milyar ing waktu padha taun sadurungé.

Ing risak saka kuartal pisanan 2019, pasar massal GGR kalebu slot ana MOP38,94 milyar, dibandhingake MOP33,55 milyar taun sadurungé. revenue Massa-pasar minangka proporsi kabeh casino GGR ing periode ngadeg ing 51,14 persen, njupuk timbal ing pasar Macau kanggo pisanan.

revenue baccarat VIP minangka proporsi kabeh casino GGR ing periode ngadeg http://178.128.120.105 ing 48,86 persen ing telung sasi kanggo 31. mars ing kuartal papat sadurunge wis 53,32 persen.

baccarat Massa-pasar piyambak ageng dening 19,5 persen taun-on-taun, kanggo saklawasé MOP29,88 milyar, dibandhingake MOP25,0 milyar ing waktu pisanan 2018. baccarat Massa pasar wis 39,24 persen pangsa pasar Macau GGR ing pisanan. telung sasi taun iki.

Sawetara analis investasi sadurunge menehi tandha marang para investor entuk manfaat saka pertumbuhan bisnis pasar massal sing biasane luwih dhuwur.

Pasar Macau nyathet penurunan tipis 0,5 persen taun-taun ing akumulasi GGR kuartal pisanan, dadi jumlah MOP76,15 milyar, kaya sing dicethakaké ing data sing diterbitake tanggal 1 April.

Miturut data resmi dirilis dina Selasa, GGR saka mesin slot kira-kira MOP3,73 milyar ing waktu pisanan, mudhun 2,3 persen ing meh MOP3,82 milyar ing waktu pisanan 2018. Slot mesin ‘saham pisanan Macau. revenue ana 4,90 persen.

Pendapatan kuartal pisanan saka produk multi game langsung – sing nampilake game gaya meja karo dealer langsung nanging taruhan elektronik lan Lagu Togel penyelesaian taruhan elektronik – yaiku MOP665 yuta, nambah 6,6 persen saka periode taun sadurunge.

Jumlah meja game bakul urip ing pasar Macau ana 6.624 ing kuartal pisanan taun iki, dibandhingake karo 6.588 sing didaftar ing pungkasan kuartal kaping papat sadurunge.

Jumlah mesin slot ing pasar Macau ana 17.122 ing kuartal pisanan, mudhun 0,5 persen saka kuartal pisanan 2018 nanging munggah 6,6 persen saka 16.059 direkam ing 31 Desember.